blank

Od 23-eg Aprila ove godine Marketgoo i WHMCS su postali partneri i time omogućili svim hosting provajderima da ponude white label automatizovane SEO usluge svojim korisnicima.

Marketgoo će uskoro biti dostupan na WHMCS marketplace platformi, tako da će integracija sa WHMCS-om i dalje upravljanje preprodajom marketgoo usluga biti maksimalno automatizovano za web hosting provajdere. Marketgoo nudi svim vašim korisnicima Lite besplatnu verziju pomoću koje će vaši korisnici imati pristup premium alatima za SEO analizu web sajtova. Takođe u Lite verziji dobijate nedeljni izveštaj vaše SEO analize u PDF formatu.

Marketgoo PRO će pomoći vašim korisnicima da plansku optimizaciju za pretraživače. PRO korisnici kao i LITE korisnici dobijaju izveštaje i analize napretka SEO optimizacije ali i detaljna uputstva i tehničku podršku kako da unaprede svoju poziciju na pretraživačima. Karakteristike PRO plana uključuju i

  • Veoma jednostavan plan optimizacije korak po korak i detaljna analiza sajta
  • Alati i predlozi fokusirani su na povećanje prometa i kvaliteta sajta
  • Analitika za praćenje poboljšanja napretka
  • Praćenje konkurencije
  • Poboljšanje i optimizacija sajta za pristup putem mobilnih uređaja

Čak i da zanemarite mogućnost dodatne zarade, vaši korisnici će voleti kada vide da im omogućavate dodatne alata koji čak i besplatno mogu da pomognu u poboljšanju njihovog ranga na pretraživačima.